7 octombrie 2010

Comparatie de pret intre absorbantele Winalite si cele obisnuite

Cauzele multor boli sunt bacteriile, care apar si se inmultesc din cauza umezelii, caldurii (35C-40C) si a spatiului inchis. Prin folosirea absorbantelor din comert, sunt indeplinite toate cele trei conditii. Temperatura corpului nu o putem modifica, dar putem elimina spatiul inchis si umezeala. Absorbantele din comert creeaza spatiu inchis din cauza stratului de nylon si mentin umezeala din cauza unei slabe puteri de absorbtie. Dupa cateva ore, sangele intra in descompunere, favorizand dezvoltarea bacteriilor. S-a dovedit ca dupa 2 ore, pe o suprafata de 1 cm2 de absorbant cu sange, se dezvolta 107 bacterii diferite, deci aceste absorbante trebuiesc schimbate la fiecare 2 ore, cum de altfel este indicat si de producatorii lor. Absorbantele obisnuite de pe piata (luam brand-urile cele mai cunoscute) sunt in jur de 0,7 RON bucata. Avand in vedere faptul ca nu e sanatos sa tineti un absorbant obisnuit mai mult de 2 ore, in 8 ore veti consuma 4 bucati. De ce in 8 ore? Pentru ca absorbantele noastre, avand banda de anioni care degaja 7200 de ioni negativi/cmc timp de 7 ore cu intensitate maxima, pot fi tinute fara nici un risc timp de 8 ore. Asadar, in 8 ore de ciclu, veti folosi 4 absorbante obisnuite si doar 1 absorbant Winalite. Astfel:
-          cu absorbantele obisnuite consumati 4 buc. x 0,7 RON = 2,8 RON / 8 ore;
-          cu absorbantul de zi Winalite care costa 2,5 RON / buc, faceti o economie de 0,3 RON/8 ore, daca consumati aceste produse ca si CLIENT. Daca deveniti distribuitor, un absorbant de zi Winalite va costa 1,5 RON, deci in 8 ore faceti o economie de 1,3 RON!
Pentru o perioada medie de ciclu de 5 zile ( 120 de ore ) economia totala in cazul in care sunteti distribuitor Winalite este de 15 x 1,3 RON = 19, 5 RON.
In concluzie, ca si distribuitor Winalite faceti economie pe buzunarul propriu in fiecare luna, ca sa nu mai punem la socoteala confortul sporit si sanatatea pe care le dobanditi folosind aceste produse revolutionare. Comanda AICI produsele la oferta speciala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu